Updaters, procesoptimalisatie en QRM

Slimme oplossingen voor productiebedrijven

Slimme oplossingen voor jouw bedrijf

Over Updaters

Eigenaar Carlon Linders van Updaters heeft zich sinds 2005 gespecialiseerd in procesoptimalisatie en QRM. Linders behoort daarmee tot de eerste zes QRM Beta® Specialisten van Europa.

Linders heeft daarnaast jarenlange ervaring op het gebied van finance, accountancy, controlling en administratie.

Referentie

De verbeteringsprocessen die door Updaters geïnitieerd en uitgevoerd worden leiden significant tot een betrouwbare levertijd en terugdringing van achterstanden in de productie. Updaters krijg het voor elkaar om met dezelfde mensen op dezelfde vierkante meters een toename van de productie te bewerkstelligen. Daarnaast is het een plus dat Carlon Linders mensgericht, gemotiveerd en zeer betrokken is bij zijn klanten. Ik kan zijn kritische en onderbouwde mening van harte aanbevelen.

ROB DIEMEL

Zelf heb ik verschillende jaren mogen samenwerken met Carlon in intensieve trajecten. Ik heb daarbij Carlon leren kennen als betrokken, energiek, innoverend, positief kritisch, ondernemend, een winnaar, iemand die QRM in het bloed heeft en bovenal als een heel fijn mens.

MARCEL VAN DIJK

Meerdere van onze opdrachtgevers maken met groot succes gebruik van Updaters. Wij bevelen hen dan ook van harte aan. Verkorting van de doorloopsnelheid, een verbeterde efficiency, foutreductie en een hogere klanttevredenheid én verhoging van rendement zijn nu eenmaal uiterst belangrijke thema’s voor onze klanten. En bij Updaters weten ze daar als geen ander raad mee. Wie kan eigenlijk nog zonder Updaters?!

Arend-Jan Top

Daarom

kies je voor ons

Updaters levert de vertrouwelijke partner voor het aanpakken van zaken samen met iedere medewerker van jouw bedrijf.

INZICHT NEEMT TOE

procesoptimalisatie geeft nieuwe kijk op organisatie

GROEI MARKTAANDEEL

30% hogere output en meer rendement

KOSTEN NEMEN AF

een kostenreductie van gemiddeld 25%

Gratis adviesgesprek

Wil je ontdekken hoe je je bedrijf verder kunt ontwikkelen en laten groeien met QRM? Neem dan contact met ons op en we maken het samen inzichtelijk!

    Binnen 2 werkdagen ontvang je een email en wordt de Quicksessie in overleg definitief ingepland.

    Bedrijven waar we ook voor hebben gewerkt