Actieve samenwerking Updaters en LeanTeam

Actieve_samenwerking_updaters_leanteam

In 2006 heeft LeanTeam QRM naar Nederland en Europa gehaald. Dat betekent dat LeanTeam langdurig ervaring heeft met de implementatie van deze strategie in bedrijven. Onlangs zijn Updaters en LeanTeam een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking biedt louter voordelen voor opdrachtgevers. Hoe zit dat precies? Carlon Linders, initiatiefnemer van Updaters, hierover aan het woord.

Grote resultaten behalen

“Samenwerken is kennisdelen. Met elkaar weet je meer, bovendien kan je dan meer”, zo start de energieke QRM-specialist. Linders vervolgt: ”Daarnaast kan er over en weer praktisch en fysiek ondersteund worden bij tal van uitdagende projecten. Quick Response Manufacturing raakt onverminderd verder bekend, en veel productiebedrijven doorzien steeds beter dat zij er ongekend grote resultaten mee kunnen behalen. Daarnaast zien we dat er met QRM binnen kantoor-omgevingen ongekend veel rendement bereikt kan worden. Daarom meldt zich ook vanuit dit segment een snel groeiende groep opdrachtgevers”.

Doorlooptijd centraal

Wat is het belangrijkste item bij de verdere aanpak? Carlon Linders: “Centraal bij beide sectoren staat doorgaans de doorlooptijd. Natuurlijk, iedere branche heeft ook z’n eigen kenmerken en bijzonderheden. Maar voor een groot deel geldt dat we kunnen werken vanuit een basisproces. Dat is een beproefde aanpak, met gegarandeerde uitkomsten. En dankzij de samenwerking kunnen we die aanpak steeds verder optimaliseren en daardoor ook de resultaten. Lean Team en Updaters begrijpen de materie, opdrachtgevers én elkaar. We geven om mensen en processen. Daarbij schuwen we niet om innovatieve oplossingen aan te reiken. Zowel bij Lean Team als bij ons houden we de ogen en oren goed open”, besluit Linders lachend.

Delen: