Continuïteit? De enige constante factor is dan de verandering.

Continuïteit De enige constante factor is dan de verandering

Als ondernemer in de maakindustrie zijn jouw uitdagingen groter dan ooit. Klantverwachtingen wijzigen zich doorlopend, de belangstelling voor maatwerk neemt steeds verder toe, economieën veranderen, prijzen van grondstoffen muteren tegenwoordig zelfs per minuut. Ook de logistieke kosten staan steeds meer onder druk en wat te denken van het aantrekken van nieuw personeel? Dat is ook al niet eenvoudig in de tijd waarin we nu leven. Dat alles staat nog los van de nieuwe eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Hoe zorg je er nu voor dat alle kosten met elkaar in lijn komen en blijven? Hoe zorg je er sowieso voor dat de continuïteit gegarandeerd blijft?

Eén oplossing

Het beantwoorden van deze vragen is heel eenvoudig. Je hebt namelijk maar één oplossing. En dat is het continu verbeteren van processen en producten. Om dat te bereiken is Quick Response Manufacturing (QRM) essentieel. QRM betekent kortgezegd flexibeler, beter, sneller en ook voordeliger produceren. Naast inzicht levert het je ook een acceleratie van de doorlooptijden op. De organisatie krijgt er meer aanpassingsvermogen cq veerkracht door en dat betekent weer maximale flexibiliteit. Bepaald niet onbelangrijk is dat je een substantieel betere bezetting van machines krijgt. En last but not least: je verkrijgt er een strategische tijdreductie én positieversterking door. Wie kan er dus eigenlijk nog zonder QRM?

Gedragen manier

Updaters helpt je graag bij de toepassing van QRM. Dat begint natuurlijk met een analyse. De resultaten van dit compacte, en verhelderend onderzoek, én onze kennis en ervaring met het ontwikkelen en verbeteren van processen, komen terug in het plan van aanpak. Met de mensen uit jouw organisatie stellen we vast welke instrumenten nodig en haalbaar zijn om de beoogde resultaten te verwezenlijken. Deze aanpak helpt ook nadrukkelijk om innovaties te versnellen. Op een gedragen manier vindt het QRM-proces zijn weg binnen jouw onderneming. Naast rendementsvoordelen levert het een grote medewerkers- en klanttevredenheid op. Je zult zien dat er een wereld voor jou opengaat.

Verhelderend

Wil je wat meer zien van de QRM-wereld? Maak dan nu gelijk een afspraak voor een verhelderend, boeiend en vrijblijvend onderhoud met Updaters. Dat kan zeker ook op jouw locatie plaatsvinden. Stuur maar even een mailtje naar info@updaters.nl of bel met Carlon Linders via  06 108 958 38.

Delen: