Help, ik kom tijd tekort!

Tijd is geld. Als ondernemer weet jij dat als geen ander. Je wordt geleefd door vele prioriteiten die jouw aandacht opslokken. Eén van die dagelijkse uitdagingen is om jouw producten en diensten sneller bij de klant te krijgen. Dit, zonder in te boeten op de kwaliteit. Sterker nog: de ideale doelstelling is juist sneller én beter. Maar hoe pak je dat dan aan?

Wie kan er nog zonder QRM?

Quick Response Manufacturing (QRM) is dé werkmethodiek om doorlooptijden in de organisatie te verkorten. De methodiek verschaft inzichten en tools om aansprekende resultaten te behalen door tijdreductie. Het gaat echter verder, veel verder. Bij QRM gaat het er ook om dat de productiviteit verbetert, er economische waarde en return on investment (ROI) gecreëerd wordt. Zelfs daar houdt het niet mee op, want een andere belangrijke doelstelling is dat uiteindelijk de tevredenheid van jouw klanten vergroot wordt. Dat betekent dus dat QRM zelfs waarde toevoegt aan de klantrelatie. Je kunt je dus oprecht afvragen of je überhaupt wel zonder QRM kunt.

Kostenreductie van 25%

Over de kansen van QRM voor jou zet Updaters graag een boompje met je op. Onze aanpak begint ermee dat we kijken naar het aantal overbodige handelingen en hoe het onnodig stilliggen van een order voorkomen kan worden. Sowieso streven we naar een kostenreductie van 25%, zodat jouw winst verder kan groeien. Bij de uitvoering introduceren we multidisciplinair werken voor meer flexibiliteit en een duurzame inzet van werknemers. We overhandigen de sleutel naar een kwalitatief productieproces door faalkosten tot een minimum te beperken. Daarbij laten wij je de waarde van eerlijke levertijden zien en het meten van de tijd van interne processen. Tot slot zeker niet onbelangrijk; we brengen de bedrijfsprocessen van jouw organisatie gedetailleerd in kaart waardoor jouw inzicht toeneemt. Want als je weet aan welke knoppen je moet draaien, heb je de toekomst in de hand.

Eén voor honderden

Als jij één uur van jouw tijd investeert in een overleg met Updaters over QRM, dan krijg je er gegarandeerd honderden voor terug. Het overleg zal beslist een ‘eye opener’ zijn, waarbij je al gelijk mogelijkheden gaat zien waar je tot nu toe beslist overheen hebt gekeken. Bel daarom even met 06 108 958 38 of mail met info@updaters.nl Het kennismakingsgesprek is overigens kosteloos en verplicht je tot helemaal niets.

Delen: