Maak kennis met de sterke QRM-ketting van Updaters

Je weet het ongetwijfeld al; QRM (Quick Response Manufacturing) gaat over slimmer en sneller werken. Daar komt een heleboel bij kijken. Feitelijk raakt het de gehele organisatie. Als ‘alles en iedereen’ in beweging komt, dan zullen de resultaten voor jou ook ongekend zijn. Updaters weet wat er allemaal bij komt kijken en is de QRM-regisseur die doelgericht tewerk gaat opdat jouw ambities verwezenlijkt worden. Bij de uitvoering kunnen wij desgewenst specialisten betrekken op diverse deelgebieden. Het zijn gekwalificeerde partijen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Die zekerheid in resultaat bieden. We stellen ze graag aan jou voor.

LeanTeam

Om te beginnen LeanTeam. Zij zijn als eerste in Europa gecertificeerd vanuit de University of Winsconsin (VS) om in Europa QRM implementaties te doen. LeanTeam is onverminderd een autoriteit op het gebied van QRM, waarmee het uiterst coöperatief samenwerken is, zeker bij heel grote QRM-trajecten.

Smarters

En dan Smarters, in de persoon van Mart van Breemen. Mart is een autoriteit in het opzetten en implementeren van software voor een productieomgeving. Daarnaast beschikt deze professional met zijn achtergrond als controller en assistent accountant, én tevens als consultant van Exact software, over veel kennis van de financiële administratie en rapportage.

Flow2Go

Ook introduceer ik graag Flow2Go bij jou. Flow2Go is een programma voor het aansturen van de productie. De gedachte van een QRM gestuurd bedrijf was in beginsel de aanleiding voor Thijs Kampen om maatwerk software te schrijven voor een meubelproductiebedrijf. Dit is de aanzet geweest van Flow2Go. Het programma is intussen enorm doorontwikkeld en ongekend betekenisvol voor ieder productiebedrijf.

PDCU

Al gehoord van PDCU? Zij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel, alsmede coaching van personeel in tijden van veranderingen door QRM. Ook weten zij uitstekend raad bij conflicten. Hun mediation leidt beslist tot gedragen oplossingen.

MC2

Als er behoefte is aan aanvullende cursussen in leiderschap en leidinggeven, dan biedt MC2 zeker uitkomst. Hun leerstof is innovatief, concreet en zeer toepasbaar.

Call-train

Het QRM-proces geeft soms ook reden om de sales- en acquisitieafdeling te trainingen. Call-train is het bureau dat hierin zijn sporen verdiend heeft. Zij doorzien het grotere plaatje en weten dat te vertalen naar heel functionele toepassingen voor commerciële mensen.

BosMTI

Tot slot breng ik graag BosMTI in beeld. BosMTI is een opleidingsinstituut op MBO en HBO niveau, onderdeel van het Summa-college. Een vast onderdeel in hun onderwijspakket is bedrijfseconomie en bedrijfsvoering, waarbij QRM ook nadrukkelijk aan de orde komt.

Je ziet het; bij de QRM-implementatie heeft Updaters voor ieder onderdeel van de bedrijfsvoering een passende oplossing. Samen verzetten wij bergen. Een sterke ketting van passende kralen. Meer weten of een ‘vrijblijvend boompje opzetten’? Kijk gauw op www.updaters.nl

Delen: